Draco & Hermione univerzum



Light in the Darkness


Lucius Malfoy egy esős nyári végi napon lélekszakadva vágtat át egy erdőn, ahol egy jövendőmondó várja, aki egy jóslatot közöl születendő gyermekéről. Megtudja, hogy az elképzelései egy dicső és kegyetlen halálfalóról szertefoszlanak, amikor kiderül, hogy a fia nem lesz soha sem halálfaló. Lucius dühösen megpróbált kétségbeesett lépéseket tenni, de megátkozzák és nem árthat a véréből valónak. Draco Malfoy ártatlanul, mit sem sejtve a jön a világra és rálép a neki szánt útra, aminek számos buktatója van.
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezett



Beyond the Darkness


Voldemort nagyúr végre az örök vadászmezőn kísért tovább; Draco és Hermione, valamint barátaik nyugodtan élik az életüket és családjaik az évek során folyamatosan bővülnek. A veszély azonban soha nem múlik el teljesen, mindig ott ólálkodik a közelben és csak a pillanatra vár, amikor újra támadhat. Így történik akkor is, amikor Dylan Malfoy valamilyen oknál fogva druida harcosokat követ Darkness Falls erdeinek mélyén barátaival és unokatestvéreivel. A gonosz magához vonzza, de szüleinek éber figyelmét ez nem kerülheti el. Egy sajnálatos találkozás után a szülők együttesen úgy döntenek, hogy az egész csapatot száműzik jó messzire otthonuktól, hogy fegyelmet tanulhassanak. Így Dlyan Malfoy, Mary Potter, Vittoria Moore, Josh Weasley és Rylan Malfoy csapat elindult az ismeretlenbe, ahol még sok kaland vár rájuk.
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezett



Silence of the Darkness


A sötét erők egyre inkább mozgolódnak Darkness Falls körül, a druidák az évek során megerősödtek és szörnyű tervet forralnak. Hirtelen a semmiből régi ismerős bukkan fel, aki megmenekült a halálfalókat sújtó őrülettől, de a druida harcosok elől már sajnos nem. Családja megfogyatkozott, egyedül fia biztonságba helyezése marad az utolsó feladata. Nyílt titokként terjed a varázslók között, hogy van egy hely északon, ahol az üldözöttek menedékre találnak. Itt él Draco Malfoy is a családjával, így Pansy Parkinson Zabini számára csak ő maradt az egyetlen, aki segíthet. Saját életét kockáztatva összeszed minden információt, s Draco kezébe adja fiával együtt.
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezetlen



Kapcsoldó novellák

Nősül a Vén Denevér
Apuci és az álmatlan Kissárkány
Karácsonyeste
Szökésben a Malfoy és Potter gyerek



Desert Rose


Hermione Granger egyedül, végtelenül magányosan él távol otthonától. Ront elvesztette egy Voldemorttal történő ütközet után és a háború borzalmai elől messzire menekül. A gyász és a fájdalom megakadályozza abban, hogy hazatérjen és felvegye a harcot a gonosz ellen. Az idő ugyan már mérsékelt valamit a fájdalmán, de Dumbledore professzor másképpen látja a helyzetet és Draco Malfoyt, a jó útra tért aranyvérű varázslót, kéri meg arra, hogy hozza vissza Hermionét.
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezett





A legédesebb méreg


Draco Malfoynak meggyűlt a baja a nősüléssel, menyasszonya közvetlenül az oltár előtt hagyja faképnél és így megakadályozza a férfit a kötelességeinek teljesítésében. Voldemort persze röhög a markában, mivel egy elég hosszú és fájdalmas kínzást hajthat végre Dracón, amiért nem kíván szaporodni, ahogy azt rendeletben kiadta minden agglegény és hajadon halálfalójának. Draco mérgesen indul hazafelé, és mit sem sejtve találja magát szembe egy régi ismerőssel, aki vadmacskaként ront rá.
Korhatár: 18 év
Állapot: Befejezett





A Sárkány ügyvédje


Egy házasság nem mindig végződik "boldogan éltek, míg meg nem haltak" módon. Draco az élő példa rá, hogy a hirtelen elhatározott nősülés nem mindig sül el a legjobban. Hiába számolt le régi halálfaló múltjával és lett a varázsvilág elismert kviddicsjátékosa, mégsem akakult úgy az élete, ahogy szerette volna. Astoria és Draco útjai különváltak, a gyerek felügyeleti jogát elosztották kettőjük között, de Draco ezzel korán sem elégedett. Ügyvédet találnia és a legjobbat, aki nem más, mint Hermione Granger, az épp lelki válsággal küzdő mágiajogi képviselő.
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezett




Scorpius Roxfortban


A Sárkány ügyvédje folytatásában Scorpius Malfoy először kerül Roxfortba. Az élete soha sem volt egyszerű és most méginkább összekavarodott minden. Eloször azzal kezdődött, hogy megszakította a családi hagyományt, a Griffendél házba osztották be. Barátra lelt, de ellenségei is felbukkantak, elég szép számmal. A sors cseppet sem volt kegyes hozzá, nem kímélte egy kicsit sem. Anyja egy baleset során meghalt, apja pedig egy új not hozott a családba. A megrázkódtatás ereményeképp Scorpiusban feltámadt a Mardekáros ösztön
Korhatár: 12 év
Állapot: Befejezetlen




Sárkányszárny


Perselus Piton, mint a Roxfort megbecsült és méltán tisztelt igazgatója, magas képzettségét, tehetségét latba vetetve kitalálja, hogy a gólyáknak márpedig gólyatábort kell szervezni, ami elősegíti későbbiekben a háza közötti együttműködést. Az ötletet kitörő lelkesedés fogadja, azonban senki sem szeretne részt vállalni a feladatból. Piton professzornak azonban ördögien körmönfont tervei vannak, és nem kis ráhatással meggyőzni az átváltozástan tanárt, Hermione Grangert, hogy vegyen részt a programban.
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezett





Csillagpor


A Főnixkönnyek folytatásában Draco Malfoy egyértelműen haragszik a világra. A háború véget ért, de az ő háborgó lelke egyszerűen nem csillapszik le és a bűntudata nem hagy neki nyugtot. Cseppet sem akarja már apja és a családja által kijelölt utat járni és olyan pályát választ, ami kiveri Lucius Malfoynál a biztosítékot. Így az apának nincs más választása, meg kell zaboláznia a fiát és a helyes útra kell terelnie, de sok egyéb tényezővel egyáltalán nem számol. Nem csak Dracónak kell megküzdeni a démonjaival. Hermione Granger csak egy nyugodt életre vágyik és azt hiszi a háború után meg is kapja ezt. Azonban mindig van olyan, aki nem hagyja az embert megfeledkezni a múltról.
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezetlen

1. rész - Főnixkönnyek



Mentsd meg Malfoyt!


Hermione Grangert mellőzik, mint aurort. Képességeiről legendákat zengenek, de csak papírokat tologat és a főnöke csak keresztülnéz rajta. Azonban egy unalmas munkanap során végre megkapja első feladatát. De ezzel több probléma is van: 1. titkos és nem beszélhet róla 2. ha elbukja, akkor soha nem lehet auror 3. a legrosszabb Sárkánykígyóval hozza össze a sors 4. neki kell dolgoznia
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezett







Boszorkánykert


Draco Malfoy elégedett az életével és nem vágyik változásra. Azonban a nyugodt vidéki otthonát egy reggelen igencsak furcsa jelenség forgatja fel. Egy gyógyítót költöztetnek a szomszédjába, nem is beszélve a Szent Izidor Ispotályról, ami teljesen felháborítja. Mi tetézhetné ezeket a bajokat? Hermione Granger és egy csúnya családi titok, ami hasonló hirtelenséggel lát napvilágot.
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezetlen









Seprű


Hermionét a munkahelye arra kényszeríti, hogy tanuljon meg seprűn lovagolni. Természetesen ő nincs elragadtatva ettol az ötlettől, sőt egyenesen írtózik tőle, viszont kénytelen eleget tenni a főnöke kérésnek. De nem egyedül ezzel a problémával kell szembesülnie, hanem magával az oktatóval is, aki nem más, mint az egykori mardekáros iskolatársa, Draco Malfoy, aki értékes idejét rá szánva, legjobb tudásával igyekszik boszorkányunkat megzabolázni. Vajon sikerül-e Hermionénak megtanulni repülni? Vagy megőrjítik egymást? Mindkét lehetőségre nagy esély van.
Korhatár: 18 év
Állapot: Befejezetlen





Draco & Hermione Novellák




The End is Near


Hermione Grangert csapdába ejtik, amibol nincs menekvés. Bármennyire is harcol, remél, már nem tud kitörni. Várja a lassú véget kínzások sora tarkítja. Nem jön a megmento, így már csak a megváltásban reménykedhet. Vajon eljön még az, aki ezt tette vele? Megszabadítja majd?
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezett










Téli történet


Télbe burkolózott Roxfort, de egyetlen egy hópehely sem esett még. Hermione gyógynövénytan fakultációra készül, komolyan veszi a felkészülést. Viszont vannak olyan társai, akik egyáltalán nem követik a példáját. Draco Malfoy potnosan ilyen, és ahogy jó mardekároshoz illik felidegesíti Hermionét. A büntetőmunka garantált mindkettőjüknek.
Korhatár: 12 év
Állapot: Befejezett









Volt-nincs szekrény


Szép tavaszi napon Hermione Granger eszeveszett tempóba rohan a munkába. Bűbájszakértőként rettenetesen fontos munkája van, még az auroroknak is segít. Viszont arra még ő sem számít, hogy egy igencsak fontos ügyben kéretik be a sok jelentést, amivel már napok óta dolgozott, arra pedig végképp nem, hogy Draco Malfoy-jal, a könyörtelen mágiajogi ügyvéddel fog együtt dolgozni. Nem is beszélve, hogy mindketten beragadnak egy volt-nincs szekrénybe. Lehet ennél izzasztóbb egy nap?
Korhatár: 14 év
Állapot: Befejezett






Tavaszi Mámor


A tavasz teljes erejével tombol. Draco és Hermione már jó pár hete együtt dolgoznak és nagyon jól kijönnek egymással, ráadásul izzik köztük a levegő, amit természetesen Hermione egyáltalán nem ismer be magának. Viszont arra egyáltalán nem számít, hogy ő sem közömbös Dracónak. A varázsló pedig mindent megtesz azért, hogy meghódítsa. Korhatár: 14 év
Állapot: Befejezett









Csokibéka


Tavaszi vihar, könyvtár, egy másfél tucat csokibéka, Hermione, Draco és egy nagy káosz. Szép ki péntek délutáni kalandnak ígérkezik. Főleg, ha elszabadulnak a rakoncátlan csokibékák és közös munkára kényszerítik a két egykori ellenséget. A rafinált büfés boszorkány jóvoltából mindketten részesülnek az általuk vásárolt édességek cseppet sem áldásos hatásaiban.
Korhatár: 12 év
Állapot: Befejezett









Csokibéka kártya


Iszonyatosan meleg nyár van és a két kedvenc főhősünk majd' megsül a hotelszobában. A korábbi könyvári csokibéka fiaskó után Draco és Hermione egyre többet keresték egymás társaságát. Két hónapja bújkálnak a barátaik elol és még nem válltalták fel kapcsolatukat. Viszont ehhelyett inkább elutaztak a nyárra egy olyan helyre, ahol senki sem ismeri oket. De most nem feledkezdtek el csokibékát vinni magukkal.
Korhatár: 16 év
Állapot: befejezett









A jégszívű mágus


Fény gyúlt a kúria egyik ablakában, éppen csak egy pici, derengő álmos fény, melyben szikráztak az apró jégkristályok. Egy aprócska orrocska nyomódott a hideg ablaküveghez, ami szinte azonnal bepárásodott. A kislány pizsamája ujjával törölte le a párát, majd kezét rátapasztotta az ablaküvegre, s figyelte a hópelyhek táncát, ahogy zizegve, jegesen szálltak a szélben. A kicsi elmosolyodott és alig várta, hogy kimehessen a szabadba.
Korhatár: 12 év
Állapot: Befejezett









Animágus Nyilvántartó Hivatal


Draco Malfoynak nagy napja van, és rettenetesen idegesen érkezik meg a Mágiaügyi Minisztériumba. Végre elérkezett a pillanat, amikor számot kell adnia tudásáról, ami nem kis feladat. Viszont ez a vizsga több türelmet kíván, mint azt korábban sejtette. De nem várt meglepetésben is része lesz.
Korhatár: 12 év
Állapot: Befejezett









A fagyöngy alatt


Nincs is jobb egy forró levesnél egy peches nap után. Ugyanakkor még ezt a felemelo élményt is elrontja, ha megjelenik az a varázsló a helyszínen, aki megkeserítette Hermione életét roxfortos diákéveiben. És akkor még nem is tudta, hogy ezt lehet fokozni, ha egy igazán komisz fagyöngy csokor az útjába ered és csókért üvöltözik.
Korhatár: 12 év











Hógömb


A barátok olykor idegesítőek tudnak lenni. Főleg, ha fejükbe veszik, hogy segítenek a helyes útra terelni a szerelmi életünket. Hermionénak is meg kell küzdenie ezzel a helyzettel, amikor is karácsony elott egy vakrandit szerveznek neki. De sajnos már a kezdetektol kudarcra ítélt az egész, ugyanis a randipartnerét váratlan kellemetlenség érni, és valaki másnak kell beugrani helyette. Vajon mekkora sikere lesz Draco Malfoynak, az önjelölt beugró vakrandi partnernek? Korhatár:12 év









Karácsonyi bál


Hermione a Minisztérium éves karácsonyi báljára siet, hogy Harry partnereként végül együtt vegyenek részt a rendezvényen. Egy átlagos protokoll rendezvénynek ígérkezik, ám arra nem számít, hogy ez nem fog olyan simám menni, mint ahogy ő ezt elképzelte. Draco Malfoy tűnik fel a színen, aki eltökélt szándékának tekinti boszorkánk idegesítését és meghódítását.
Korhatár: 16 év









Vakáció


Draco végre megérdemelt szabadságát tölti egy trópusi helyen a barátaival. De egyik nap megelégeli a csapatos lazulást, és egyedül vág neki az ismeretlennek. Pálmafák, óceánpart, finom, fehér homok, mélykék, tiszta lagúna. És akkor egy álomszerű látomása támad..., ami talán nem is látomás.
Óceánpart | Koktélozás | Üvegházban | Strandon | Este | Bicikli | Tánc | Búcsú a nyártól
Korhatár: 18 év
Állapot: Befejezett









Halloweeni álarcosbál


Nem olyan egyszerű olykor egy átlagos munkanapot galiba nélkül megúszni. Sajnos Hermionénak sem sikerült, ugyanis hatalmas robbanást produkált, tönkre tette a laborját, majdnem kirúgatta magát és a tetejében frankón zöldre változottatta a saját borét. Azonban még így sem hagyhatja ki a halloweeni álarcos bulit. Ahova már Gonosz Nyugati Boszorkány képében érkezik.
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész |
Korhatár: 16 év
Állapot: Befejezett









Pirosba csomagolva


Draco és Hermione együtt dolgoznak a Minisztériumban. Közeledik a karácsony, és az osztályuk önjelölt hangulatfelelőse remek ötlettel áll elő: Karácsonyi ajándékozás a kollégák között. Ám ennek nem mindenki örül, főleg mivel a két jómadár, aki még mindig nincsnek jóban kénytelenek egymásnak ajándékot venni. Mi sülhet ki ebből?
1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész |
6. rész |
Korhatár: 14 év
Állapot: Befejezett