Harry Potter UniverzumHollóherceg


Pansy Parkinson egyedül maradt a családja vagyonával együtt. Anyai nagyanyja vette szárnyai alá, de még ő sem tudja megakadályozni Voldemortot abban, hogy férjet találjon a gazdag lány mellé és megszilárdítsa hatalmát. Vincent Crak, mint hűséges alattvaló, pedig örömmel áll rendelkezésre a szerep betöltésére. Pansy azonban nem szeretne feleség lenni. A régi életét szeretné, amiben egy megbecsült család tagjaként és Draco Malfoy jegyeseként egészen más fényben tündökölt. Draco azonban elment, családja pedig kegyvesztett lett. Azonban arra nem is számít, hogy eljegyzése napján elrabolják a kúriából, s a lázadókhoz kerül, egy olyan kastélyban, ahol egy különös holló garázdálkodik
Állapot: Befejezetlen
Korhatár: 12 év


Főnixkönnyek


Perselus Piton sokat szenvedett élete során. Rossz döntéseiért hosszú-hosszú éveken át vezekelt, mint egy szerzetes, soha nem gondolta, hogy az élet lehet gondtalan és boldog. Voldemort utolsó ajándékaként Nagini mérgét utalta ki számára, melynél nincs halálosabb és veszedelmesebb. Talán mégis van menekvés a halál elől, amikor Fawkes Perselus védelmére siet. A főnix könnyeit adja a férfiért és megmenti az életét, aztán mindketten elhagyják Angliát és átrepülnek a tengeren. A hullámok vetik partra Perselust, akit egy nő talál meg. Mit ad Merlin éppen egy boszorkányról van szó, persze a helyzet cseppet sem egyszerű. Persephone Lennox cseppet sem átlagos boszorkány, sot sokkal több annál.
Állapot: Befejezetlen
Korhatár: 12 év


Harry Potter Univerzum Novellák


Haláltánc


Egy novella egy elképzelt végkifejlettről. Harry Potter minden elkövetett annak érdekében, hogy beteljesítse Voldemorttal közös jóslatukat. Pálcával nem tudják egymást megölni és beteljesíteni az elkerülhetetlent, így Harry a legerősebb fegyvert választja, ami létezhet a varázsvilágban, és ez nem más, mint Griffendél Godrik kardja.

Angyali szemek


Lucius Malfoy utolsó gondolatai egy téli éjszakán, amikor a halál csendben jár a nyomában. Naricssa emléke rémlik fel elotte, amikor először gondolt rá másképpen, mint egy mardekéros csoporttársra. A gyönyörű szemekbe egy pillantásra beleszeretett. De a hideg téli éjszakán Lucius már egyedül és magányosan néz szembe az utolsó perceivel, s várja a megváltást.


Sisterhood - Testvériség


Két nővér története, akik között a vérségi kötelék sokkal mélyebben gyökerezik, mint azt valaha is gondolták volna. Bellatrix és Narcissa a családjuk büszkeségei, mindkettőjüknek más sorsot szántak, de ők mindig hűek voltak egymáshoz. Bellatrix feladata a halálfalók szolgálata, Narcissa pedig a tökéletes feleség szerepet kapta. Viszont a bebörtönzött évek sem állhatnak az útjukba, s Voldemort új hajnala kiszabadítja Bellatrixot az Azkabani börtönéből.


Iker a tükörben


Fred emlékére