Frissítések

friss történetek, infók, stb...

Hello November
Sziasztok,

Újra itt vagyok. Hála az égnek túl vagyok a műtéten és a kórházból is hazajöttem. Csütörtökön lesz két hete, hogy kivették a pajzsmirigyemet teljesen. Olyan furcsa, mert annyira hamar történt minden körülöttem. Igazán nem volt egyszerű menet, mert kicsit mindenkire ráijesztettem, de szerencsére minden rendben. Most már itthon lábadozom múlt hét hétfő óta, és szerencsére jól vagyok. Lassan-lassan kezdek visszazökkenni a régi kerékvágásba. És ahogy ígértem hoztam nektek egy kis frissítést. Előbb akartam feltenni ezeket a fejezetek, de nézzétek el nekem a késedelmet. Remélem, hogy tetszeni fog minden.

Fordítások
Megbilincselt
36. fejezet - 11. visszaemlékezés

Draco Malfoy és a szerelem gyötrelmes megpróbáltatásai
17. fejezet - A vacsora / Draco Malfoy majdnem a következő gyilkossági szenzáció okozója

Egy férfi mércéje
4. fejezet - Az összeférhetetlenség elmélete

Csillagpor
7. fejezet - Könyvek között

Malfoy projekt - Ha apám megtudja
2. fejezet - Döntések


Kellemes olvasást hozzá!
hozzászólások: 2

by Livi @ 03 Nov 2022 06:25 pm
Szia Nyx!
Olvastam,hogy műtéten vagy túl. Jobbulást kívánok Neked,úgyis mint hűséges olvasód és mint nőtársad, akinek sajnos ismerősek az endokrin problémák.
Ne kérj elnézést,ha nem úgy haladsz az írással,ahogy szeretnéd, hiszen az olvasóid szerintem megértik, hogy a fanfiction mellett zajlik az élet,amit sokszor kutyanehéz menedzselni! :)
Remelem az írás és fordítás
mint örömforrás segít a gyógyulásban!
Puszi,
Livi
by Nyx @ 07 Nov 2022 03:52 am
Szia, Köszönöm szépen annyira aranyos vagy! Sajnos ezek az endokrin problémák sosem egyszerűek senkinék. Remélem, hogy nálad is rendben van/lesz minden. Hosszú kínlódás volt ez, mire eljutottam erre az állapotra. Most a jó és a nem tudok, hogy jól vagyok-e állapot között mozgok, de még nagyon rövid idő telt el a műtét óta. Annyira örülök, hogy ilyen megértő vagy. Igazad van néha teljesen összecsapnak a dolgok az ember feje felett, és akkor tényleg nem egyszerű az élet. De azért igyekszem haladni a dolgokkal. Még egyelőre nem sokat írtam a műtét óta, viszont majd csak felveszem újra a ritmust. Most jobbára bevallom olvasgattam, kis balzsam kellett a lelkemnek, de biztosan segíteni fog az írás is és a fordítás is. Fordításból most több tartalékom van De már dolgozom a karácsonyi sztorin is, meg a folytatásokon is. Köszönöm még egyszer a kedves szavaidat! Puszi
Powered by CuteNews