Frissítések

friss történetek, infók, stb...

Fordítások
Sziasztok,

A tegnapi szomorú hírek ellenére feltettem az új fejezeteket a fordításokból, csak nem írtam ki. De azért van jó hírem is. Elindítottam a harmadik történetet is, mert megkaptam az inadaze22 engedélyét a fordításhoz. A mű eredeti címe Measure of a Man, nálam Egy férfi mércéje címen fog futni (egy Martin Luther King idézetre hivatkozva kapta a címet, ami Inát inspirálta). A leírásban benne van ao3 link az angol verzió eléréséhez, ha valakinek van kedve eredeti nyelven olvasni

Ez a történet kicsit melankólikusabb, mint a másik két fordítás, meghatóbb és szívszorító, szerintem egy kiválóan megírt fic, talán az egyik legjobb, ami mostanában olvastam, hosszú fejezetekkel, lassan szörvödő románccal Hermione és Draco között, súlyos családi problémákkal és mély érzelmekkel.

Közben rendíthetetlenül keresek új történeteket, bár még nem találtam olyat, ami úgy igazán megfogott volna. Ha valakinek van valami olyan, amit szívesen ajánlana, akkor nyugodtan szóljatok. A sajátokkal is haladok, hamarosan készen leszek a Seprű következő részével is. Egyelőre ennyi, most pedig jöjjenek a következő fejezetek.

Fordítások
Megbilincselt
30. fejezet - 5. visszatekintés

Draco Malfoy és a szerelem gyötrelmes megpróbáltatásai
13. fejezet - Napforduló

Egy férfi mércéje
1. fejezet - Az utazás a cél

Kellemes olvasást kívánok!
hozzászólások: 0

Powered by CuteNews