Frissítések

friss történetek, infók, stb...

Zombik és számmisztika
Sziasztok,

Kicsit rendhagyó ez a hétfő. Nem most akartam ezeket feltenni, de aztán ma este belemerültem az oldal rejtelmeibe... és muszáj volt kipróbálnom az új felállásban is az oldal új részeit, amit a háttérben mozgatnak mindent. Magyarul: fel kellettem tennem egy-egy fejezetet, hogy lássan minden rendben működik-e. Ez pedig két újdonságot jelent a Fordítások szekcióban.

Az első egy zombis Dramione, amit már említettem; Szerelem a zombie apikalipszis idején. Csak annak ajánlom, akinek van gyomra a zombis dolgokhoz, mert azok a címből ítélve bizony lesznek benne. A történetről annyit, hogy Voldemort bukása után elszabadul egy szörnyű vírus, ami mind a muglikra és mind a varázslótársadalomra veszélyes. Szörnyű a helyzet, nem tudják megfékezni a vírus terjedését. A történet hősei pedig végső elkeseredésünkben egy olyan tudos segítségét kérik, aki az Azkabanban raboskodik bűneiért.

A második pedig egy új kedvencem. Még folyamatban lévő történetek, és kb. én is veletek együtt fogom olvasni. Draco Malfoy munkavállalásának viszontagságai és próbatételei a címe. Nos igen, Draco Malfoy megelégelte az aranyvérű arisztokrataként a léha életet, és úgy dönt kellene valami Nem Unalmas az életében. Erre mit tesz? Felcsap átoktörőnek. De mit ad Merlin, olyan jól sikerül a vizsgája, hogy egyből társként jelölik ki a valaha volt legjobb átoktörőhöz. Csak pár gond van. Ez a boszorkány cseppet sem örül ennek, sőt... Tömény, szarkasztikus humor, egy fennhéjázó kicsi sárkány, egy vad mindenttudó könyvmoly, vérre menő viták, átkok, számmisztika, pávák, lángnyelv whisky, egy izgalmas megbizatás. Nekem eddig nagyon tetszik, mégha kicsit sokat káromkodnak benne.

Fordítások

Szerelem a zombi apokalipszis idején
1. fejezet - Szabadulás

Draco Mafoy munkavállalásának viszontagságai és próbatételei
1. fejezet - Draco Malfoy munkát kap

Lesz még a héten frissítés, csak ezeket nem akartam leszedni, aztán gondoltam kiírom, nehogy valaki véletlenül akadjon rá.

Kellemes olvasást! Ha van kedvetek, akkor írjátok meg mennyire tetszenek.
hozzászólások: 6

by Neola @ 2023 Sep 19
Szia! Én sajnos nem találom őket semelyik kategóriánál sem. Körbenéztem.
Üdv: Neola
by Nyx @ 2023 Sep 19
Szia, Próbáld meg úgy, hogy amikor betölti a fordításokat nyomj egy frissítést. Tegnap is ezt csinálta velem ez a kis szemét, azt hittem reggelre lefrissül, ilyenkor az előzményekből dolgozik a böngésző, de a frissítés után betölti. Majd mindjárt adok hozzájuk közvetlen linket :)
by Neola @ 2023 Sep 19
Igen most már működik! Köszi!
by Nyx @ 2023 Sep 19
ohh szuper!! köszi!
by Asaryy @ 2023 Sep 22
Istenkém, hát ezek nagyon izgisek lesznek! Végre egy Hermione aki kemény, mint a kád széle! :D Dracot majd jól helyrerakja :D
by Nyx @ 2023 Sep 22
Igen, egyikben sem lesz hiány az izgalomban. Uhh, pont ahogy mondod! Nekem is ezért tetszett meg a történet, mert Hermionéról nem sok olyan történetet olvastam, amiben tényleg iszonyatosan vad és kemény, mint a kád széle :D Úgy, úgy! Dracónak ideje, hogy valaki teljesen totálisan helyrerakja XD
Powered by CuteNews