Frissítések

friss történetek, infók, stb...

Új könyvmegjelenés
Sziasztok,

Még nagyon friss a hír, és nagyon izgatott vagyok

Brigitte Knightley első könyvéről érkezett hír. Már nagyon vártam, hogy mikor kapunk róla valamilyen infót. Őt a fanfic világban isthisselfcare néven ismerhetjük, mint a Draco Malfoy és a szerelem gyötrelmes megpróbáltatásainak írója, ami az egyik személyes kedvenc Dramioném.


Brigitte Instagram posztja

A könyv címe The Irresistible Urge to Fall For Your Enemy ( Ellenállhatatlan kísértés, hogy beleszeress az ellenségedbe) lesz és 2025 júliusában kerül majd kiadásra. Nagyon izgalmas lesz könyvkiadás szempontjából a jövő évünk is. Én legalábbis nagyon várom. Ezt a könyvet főleg, mert nagyon szerettem az írónő stílusát.

A kiadó szerint a könyvben lehet számítani egy kis a címből is kitalálható ellenségekből szerelmesekre, lassú égésre, STEM románcra (természettudomány, technológia, mérnöki tudomány és matematika), aki olvasta Ali Hazelwood könyveit, akkor annak ez nem ismeretlen, továbbá egy kis fantasyra Cassandra Clare és Heather Fawcett: Emily Wilde tündérenciklopédiája rajongóinak ajánlják. Cassandra Clare A Végzet ereklyéi vagy Pokoli szerkezetek sorozatáról lehet ismerős. Cassandra is egyébként Dramione fanficionöket írt, mielőtt még kiadta volna a regényeit. Még anno olvastam a Draco Dormiest, a Draco trilógiából, bár akkoriban csak azt fordították le, a második részt csak úgy emlékszem, hogy félig. Heather Fawcett-től én eddig semmit sem olvastam, és nem volt ismerős a neve. Az Emily Wilde tündérenciklopédiájának első része pedig idén április 23-án fog megjelenni magyarul az Agave kiadó gondozásában.

És mit is tudni a könyvről?

Osric Mordaunt, az úri bérgyilkosok Fyren-rendjének tagja, azon kapja magát, hogy nagy szüksége van egy szakértő gyógyítóra. A sors úgy hozza, hogy ez a gyógyító éppen Aurienne Fairhrim, az ellenséges rend, a Haelen-rendjének a tagja. Aurienne kétségbeesetten keresi az anyagi támogatást a betegek gyógyítására, olyannyira, hogy amikor Osric betör az irodájába, hogy kenőpénzt ajánljon neki a gyógyítói szolgálataiért, kénytelen elfogadni. Még akkor is, ha utálja is a férfit.

Egy szükségszerű együttműködésre kerül sor: a zseniális, STEM™-ben járatos nő arra kényszerült, hogy együtt dolgozzon a Gyilkosságoból™ doktorált férfival - Aurienne legnagyobb undorára. Annak ellenére, hogy egymásnak esküdt ellenségei, Osric és Aurienne miközben együtt dolgoznak nemcsak a férfi betegségének, hanem egy halálos himlő rejtélyes újbóli megjelenésének megoldásán, azon kapják magukat, hogy szenvedélyesen tagadni kezdik vonzalmukat, ami úgy tűnik, csak tovább szítja a köztük lévő forróságot.

Jónak tűnik, mégha nem is tudom még kiejteni a neveket
Magyar megjelenésről egyelőre nem tudni semmit.
hozzászólások: 0

Powered by CuteNews