Frissítések

friss történetek, infók, stb...

Digitális Detox
Sziasztok,

Kicsit most korábban jövök a frissítéssel. A hétvégén szerintem esélytelen lesz a frissítést felrakni, szóval inkább ma kiteszem a fejezeteket. Szombaton totál el leszek havazva, vasárnap meg egy kis digitális detoxot tartok. Nem lesz mindegyik fejezet túl vidám, főleg a Mancaled | Megbilincselt, nem mintha ezzel túl sok újdonságot árulnék el.

Közben három Dramionét is elkezdtem fordítani (már régebben, de kb. most van abban az állapotban, hogy fel lehessen tenni). Ebből az egyik, ami hamarosan indulni fog az a Love In A Time Of The Zombie Apocalypse rizzlewrites tollából. Nagyon beteg egy történet Egy kis zombis Dramione, nos, eddig ilyet nem olvastam, de egyébként nekem tetszett (nem minden része, de a legnagyobb része igen).

De most nézzük miket raktam fel.

Fordítások
Manacled - Megbilincselt
61. fejezet - 35. visszaemlékezés

Egy férfi mércéje
24. fejezet - Az idő múlása

Maradj névtelen
13. fejezet
14. fejezet

Saját írások

Cornwallból szeretettel
13. fejezet - St Ives

Kellemes olvasást!

hozzászólások: 2

by Neola @ 2023 Sep 15
Szia! A "Maradj névtelen" című sztorinál a 12. Fejezet után most az új amit feltöltöttél a 14.fejezet. Lehet csak a fejezet számát írtad el, de addig ne olvasok bele.
Köszi szépen a korai frissítést!
Üdv: Neola
by Nyx @ 2023 Sep 15
Szia, Basszus, de jó, hogy szóltál Észre sem vettem. Tiszta gyagya vagyok komolyan mondom... Na, mindegy, ha már így alakult felteszem a 13-ast is, így akkor ebből kettő fejezet került ki Jajj hát nagyon szívesen a frissítést! De ebből is látszik, hogy hamar munka sosem jó Viszont már korrigáltam mindent.
Powered by CuteNews