Fejezetek

írta: rizzelwrites

5. fejezet
5. fejezet
Megértés

Félórás keresés után Dr. Alec Mercer végül megtalálta Hermionét a padláson.

Az ablaknál állt, és az utcára nézett. Már nem voltak utcai lámpák, de telihold volt. A házban mindenki éberen figyelte a holdciklust, mert Felix Wallen (rezidens mikrobiológus és alkalmi likantróp) éppen az alsó pinceszint egyik celláját foglalta el. Ott várta ki az átalakulását a farkasölőfű-főzet segítségével.

– Hát itt vagy! – mondta Mercer, becsukva maga mögött a padlásajtót. Feltűnően hiányzott a krumpliszeletekkel teli zacskója. Hermione gyanította, hogy Padmának ehhez valami köze volt. – Föl-alá jártam a házban, és téged kerestelek. Patil aggódott, hogy elrepültél Potter után.

Hermione egy apró mosolyt adott neki.
– Nem valószínű. Nem igazán szoktam sokat repülni. Vagy inkább egyáltalán nem.

– Igazán? Azt hittem, minden varázsló népnek van seprűje.

– Úgy tűnik, hiányzik belőlem az adottság – vallotta be a lány. – Azt mondtad, hogy Padmának szüksége van rám?

– Igen. Luthor téged keresett.

Hermionénak egy pillanatba telt, mire eszébe jutott, hogy Mercer Malfoyra célzott.

– Mit akar?

Az ausztrál tudós felborított egy üres ládát, és az ablakhoz vonszolta, hogy leüljön mellé.
– Nem mond mást, csak azt, hogy küldjetek a sárvérűért. – Mercer hatásosan utánozta Malfoy finoman kalibrált, parancsoló beszédmódját. – Megkérdeztem Patilt róla, és azt mondta, hogy gyerekkorotok óta ismeritek egymást. Kérlek, mondd, hogy borzalmas kamaszkora volt, alacsony volt, a pattanásos bőrrel, a kézről kézre adták és volt benne zaklatás?

Ezzel sikerült egy horkantást kivívnia Hermionénak.
– Sajnos nem. Ami a zaklatást illeti, elég, ha csak annyit mondok, hogy a legtöbbet ő követte el.

Mercer bólintott.
– Igen, én is ismertem ilyen srácokat.

Hermione megrázta a fejét.
– Olyanokat, mint Malfoy, nem.

– Az a név, amivel téged illetett „sárvérű”. Azt jelenti, amire gondolok? Ha igen, akkor elnézést kérek, hogy megismételtem.

– Semmi baj. Nem kellett volna tudnod – nyugtatta meg Hermione. – És bizonyára nem ez az első alkalom, hogy ezt a bizonyos szidalmazást használta rám.

– Minél többet hallok arról, hogyan töltöttétek a gyerekkorotokat, annál jobban meglep, hogy bármelyikőtök is élve került ki az iskolából.

– Beszéltél Harryvel, mi? – találgatott Hermione.

– Nem, Honoria mindent elmesélt nekem a Roxfortról. Úgy tűnik, néhány évvel előtted járt. Elég durván hangzott, hogy őszinte legyek.

– Megvoltak a maga pillanatai.

Kikukucskált az ablakon.
– Egyébként miért vagy itt fent?

Hermione közelebb intett az ablakhoz.
– Gyere, nézd meg ezt. Mondd el, mit látsz.

Mercer megállt mellette, és kibámult az utcára, gyorsan megtalálta a lány nyilvánvaló aggodalmának forrását.

Megint a fiatal zombi volt az, a piros kapucnis pulóverben. Egy percig hallgattak, aztán Mercer halkan füttyentett.
– Az az igazság, hogy figyel minket.

– Pontosan – mondta Hermione. – Ott volt korábban, amikor Harry elment. Szerintem biztosan látta, hogy nyitva van az ablak. Feltételeztem, hogy a mozgás egyszerűen felkeltette a figyelmét. De most visszatért. – Összefonta a karját, és gondterhelt arckifejezéssel nézett Mercerre. – Alec, te vagy az agy szakértője, mit gondolsz, mit jelent ez? – Eltekintve attól, hogy „ő” -ként emlegetjük, gondolta Hermione. Mikor kezdődött ez?

Mercer végiggondolta a lehetőségeket.
– Ha figyel és vár, akkor úgy tűnik, hogy ez több mint implicit emlékezet munkája. Ez deklaratív emlékezet. Valami szemantikus dolgot dolgoz fel, hogy kinyílt egy ablak, és sikerült ezt a tényt összekapcsolnia azzal a személyes élményével, hogy korábban végigsétált a Grimmauld téren, és emlékszik rá, hogy a tizenegyes és a tizenhármas szám között hirtelen megjelent egy ablak…

Hermione a homlokát ráncolta.
– De ez azt jelenti, hogy emlékezett! Azt hittem, ez lehetetlen?

– Annak kellene lennie, tekintve a hippokampuszban és az oldalsó prefrontális kéregben tapasztalt romlás mértékét.

– És akkor mi van? Fejlődnek?

Mercer megdörzsölte az állkapcsát.
– Nem ők, hanem a vírus. Beszélek McAlisterrel. Valószínű, hogy a vírus mutálódott, és már nem azt csinálja, amit régen. Apropó, ha már a rémisztő, alsónemű-mocskos kilátásoknál tartunk, hallottam, hogy egy kórházi kirándulásról beszéltek.

– Jól hallottad. Megbeszéltem Scrimgeourral az ötletet, hogy Ront alávetnénk egy MRI-vizsgálatnak. – Hermione megértő pillantást vetett Mercerre. – Ha elmegyünk…

– Nekem is jönnöm kell – sejtette. – Rezidens agyi szakértő, meg minden.

– Nézd, megértem, ha te…

– A pokolba is, igen, megyek! És ha már ott vagyunk, szerintem jó ötlet lenne megnézni az egyik fertőzöttet is, ha sikerül.

Hermione szemei kitágultak.
– Egy zombinak akarsz MRI-vizsgálatot végezni?

Mercer bólintott, ismerős, mániákus csillogás volt a szemében. Hermione tudta, hogy néha ugyanezt a tekintetet viseli, és homályosan elgondolkodott azon, hogy a mostani arckifejezése vajon azt tükrözi-e, amit Harry néha viselt a saját heuréka-pillanataira válaszul.

Ó, Harry! Nem tudott úgy rá gondolni, hogy a gyomra ne szaltózzon. Még mindig semmi hír.

– Gondolj bele, mennyi mindent tanulhatnánk! – mondta Mercer.

Ezután aprólékosan, és még aprólékosabban neurobiokémiai részletességgel sorolta fel mindazt, amit megtudhattak. Igazából nem is kellett ezt tennie, mert a nő már ott tartotta, hogy „ez lehet a kulcs ahhoz, hogy segítsünk Ronnak”.

***

Röviddel éjfél előtt Hermione lement az elkülönítő cellákba.

Néhány percet töltött azzal, hogy benézett Ronhoz (semmi változás), további egy percet azzal, hogy ellenőrizze az alvó Dr. Wallent (aki csontig hatoló, morgó hangokat adott ki álmában), mielőtt végül megállt Malfoy cellájánál.

A férfi járkált – nem vicsorgott, hosszú lábai a padlót emésztették. Hermione rendkívüli bosszúságot érzett. Azt is érezte, hogy ez a késedelmére irányult, amiért késve reagált a varázsló kérésére, hogy találkozzon vele.

Elővette a pálcáját, és ezúttal biztonságos távolságot tartott.
– Mit akarsz, Malfoy?

A férfi nem vigyorgott rá. Ó, igen, egészen biztosan bosszús volt.
– Mit akarok? Lássuk csak… Egy várost? Egy házat? Egy szobát? Talán egy ágyat? – szünetet tartott. – Mit szólnál egy nőhöz?

Minden királyságom ragyogó öröme és ékessége – fejezte be Hermione csendben a szanszkrit vers utolsó sorát, amelyre a férfi utalt. Aztán azonnal bele akart rúgni magába. A romantikus költészet és Draco Malfoy egy őrült páros volt. Kiválóan értett ahhoz, hogy kifejezetten elbizonytalanítsa őt olyan szinteken, amelyekre nem akart tovább gondolni.

– Frissen kifogytunk a fentiekből – mondta egyenletes hangon. – Mi van még?

Malfoy a rácshoz lépett, Hermione pedig lopva kétszer is ellenőrizte, hogy jó messze van-e a karnyújtásnyi távolságtól. Látta az aggodalomnak azt a kis pislákolását, és persze a szemétláda egy apró, tudálékos pillantással jutalmazta. Láthatóan kevésbé volt szalonképes, mint négy nappal ezelőtt, most sötét szőke árnyék borította az arca alsó felét, és még mindig ugyanazt a fekete börtönruhát viselte. Csak most gyűrött és poros volt a térdénél. Padma adott neki némi kenőcsöt és egy kötést a sérült kezére. A karcolások, amiket kapott tőle, valószínűleg csíptek. Jól van.

Most szórakozottan játszadozott a kötéssel.
– Kezdjük a fürdéssel – mondta, és a lány hitt neki.

– Azt meg tudom oldani, de szeretném a D.R.A.C.O. képleted hiányzó részét.

A férfi felhorkant.
– Aligha tisztességes csere.

A nő felvonta a szemöldökét.
– Igazán? Mikor fürödtél utoljára?

Hat éve, fogadni mernék rá. Hermione elolvasta Seamus automatizált börtöncellájának leírását. A cella mágiája azt jelentette, hogy egy napi tisztító bűbáj felfrissítette az ágyneműt és a fogoly ruházatát. Emellett eltüntette a port, a koszt és a piszkot mindenről – a foglyot is beleértve. Az alapvető ápolóvarázslatok minden nap elején működésbe léptek. A haj és a körmök előre beprogramozott hosszúságban maradtak. A cellán belül az egyetlen nem ivóvízforrás a WC-ben volt, amelynek nem volt vízöblítője. A hulladékot automatikusan egy, a börtönön kívüli szeptikus szennyvízkezelő létesítménybe szállították.

– Engedj meg nekem egy fürdőt, és talán annyira jelentősen javul a hangulatom, hogy talán még egy oldalt adhatok neked. – A férfi buzgón felhúzta mindkét szemöldökét, és ez körülbelül öt évet törölt le az arcáról. – Mit szólsz hozzá?

Valószínűleg azt mondaná, hogy biztos nagyon szeretne fürdeni. Az évekig tartó „száraz tisztálkodás” után még egy hideg zuhany is magasan szerepelne bárkinek a felszínes kívánságok listáján.

– Őszintén szólva kétlem, hogy észrevenném vagy érdekelne, ha javulna a hangulatod.

A férfi szórakozottan furcsállva nézett rá.
– Nem emlékszem, hogy ilyen komolytalan lettél volna.

– Nem emlékszem, hogy ennyire ki voltál volna szolgáltatva nekem.

Malfoy felnevetett - röviden és élesen.
– Touché, sárvérű.

– Ne hívj így!

A férfi figyelmesen figyelte a lányt.
– De téged nem zavar, ugye? Milyen különös. Észrevetted, hogy látom, hogy nem zavar. A többiek lilulnak és apoplektikusak lesznek. Te csak a szemed forgatod. Mondd csak, a szóval van baj, vagy csak velem? Csak nem azt mondod, hogy a Roxfort óta elvesztettem az éles eszemet?

– Nem, inkább csak nyertem egyet. – Hermione vett egy nagy levegőt, előrelépett, és felkészült, hogy kinyissa a cellája ajtaját.

A férfi a cellában maradt, még mindig egy ragadozó madár értékelő tekintetével figyelte a nőt. Most vagy soha. Végül is, meg kellett szelídülnie annyira, hogy fel merészkedjen az emeletre, hogy a többiekkel együtt dolgozzon a laborban. A korábbi kísérlete, hogy meggyőzze őt arról, hogy bízzon az önfenntartás iránti elkötelezettségében, sok gondolkodnivalót adott Hermionénak az elmúlt napokban. Remélte, hogy nem fogja megérni, hogy megbánja a döntését, vagy azt, hogy Malfoy most már hozzá van kötve. Mint annyi minden más, Draco Malfoy is az ő felelősségévé vált.

– Tisztázzunk valamit, halálfaló. Ha megszöksz, a kegyelmedet visszavonjuk. Ha bántasz engem vagy bárki mást, a kegyelmedet visszavonjuk. Az utcákon statárium van érvényben muglikra és varázslókra egyaránt. A rendfenntartó erők és az önbíráskodó csőcselék kivégzik a fosztogatókat. Gondoljatok bele, mit tennének egy elítélt gyilkossal és terroristával. – Kicsúsztatta az ajtót. – Már ha nem ölnek meg a fertőzöttek. Megértetted?

Kilépett a cellából, körbesétált a lány körül, és újra beszorította. Hermione gyanította, hogy a férfi a folyosó másik végén lehet, és még mindig sikerülhet neki odaszorítania. Feszesen tartotta a pálcája markolatát, és mozdulatlanul állt. Malfoy végigsétált az alagsori folyosón, megállt Wallen, illetve Ron cellájánál. Mivel már négy napja az alagsorban raboskodott, valószínűleg jól ismerte mind Ron, mind Wallen körülményeit.

Ott, abban a kórházi ágyban feküdt a lány Achilles-sarka. Hermione meg tudta acélozni magát mindenféle tüskével szemben, amit Malfoy a véréről, az eszéről, a méltóságáról vágott hozzá, de Ronnal kapcsolatban nem. Most, hogy Harry Taransayban volt, még sebezhetőbbnek, kiszolgáltatottabbnak, kevésbé… erősnek érezte magát. Furcsa módon azonban nem érezte magát még magányosabbnak. Egyke gyerekként és két világ között ragadva olyan sokáig, az egyedüllét egy olyan állapot volt, amihez hozzászokott.

Megacélozta magát Malfoy megjegyzéseire és a Ronra vonatkozó kegyetlen, kiszámított poénokra.

Nem jöttek.

Bármit is gondolt, Malfoy megtartotta magának a gondolatait. Hermione nem volt elég naiv ahhoz, hogy azt higgye, ez az érzéseire való tekintettel történt. Inkább azt gyanította, hogy a férfi tudta, hogy a jótékonyságának és a türelmének vannak határai.

A közvetlen környezete iránti kíváncsisága most már csillapodott, Malfoy végül odasétált hozzá. A feje teteje alig érte el a férfi vállát.

– Megértettem – mondta.

Annak ellenére, hogy négy napja nem mosakodott, nem igazán bűzlött úgy, ahogy Ron vagy Harry minden bizonnyal tette volna. Feltételezte, hogy csak erősebben érezte a saját szagát. Nem volt kellemetlen. Nem tudta, hogy mi az, de úgy tűnt, hogy mégis tudatában van. Valószínűleg a fáradt idegei miatt volt. Őszintén szólva egy része még mindig azt várta, hogy a férfi az első adandó alkalommal kitekeri a nyakát.

Hermione felvezette a lépcsőn, és elhaladt a laborok mellett, ahol még mindig több munkatárs dolgozott. Zene szűrődött ki. Valaki Michael Bublé-t játszott. Megjelent az egyik fiatalabb medimágus, vetett egy pillantást Malfoyra, mielőtt visszasietett volna a laborba. Hermione úgy vélte, talán még egy nyikorgást is érzékelt. Egy pillanattal később öt ember állt a labor bejárata előtt, mindannyian bámészkodtak.

A személyzethez tartozó brit varázslók jól ismerték Malfoy személyazonosságát. Akik nem tudták – és ebbe a mugli és tengerentúli szakértőik is beletartoztak –, azokat azóta a pletykák gyors információátadása révén felvilágosították.

– Jó estét mindenkinek! – köszönt Hermione szűkszavúan. Őszintén szólva kicsit több profizmust várt.

Zavart bólintások és néhány mormogás hallatszott. A csoport szétvált, hogy utat engedjen Elizabeth Kentnek, az egyik amerikai varázsló hírszerző ügynöknek. Kilépett a laborokból, és megállt Hermione és Malfoy előtt. Hermione felsóhajtott, érezve a bőséges mennyiségű bürokrácia közelgő alkalmazását.

– Nincs felhatalmazásod arra, hogy kividd a célszemélyt – vetette oda Kent Hermionénak, ahogy azt előre megjósolták.

Hermione nem volt diplomáciai hangulatban.
– Az Alany fürdeni szeretne. Menj, és szaladj Scrimgeourhoz, ha gondod van vele. Biztos vagyok benne, hogy nagyon örülni fog, ha az éjszaka közepén felébresztik, miután két napig egyfolytában ébren volt.

– Biztos te vagy az Újonc – mondta Malfoy mézes-mázos hangon, amitől Hermione megforgatta a szemét. – Elég sokat hallottam rólad.

Kent fiatal volt, magas, hajlékony, szőke és szigorúan rendes, emellett pedig olyan melegséggel és karizmával rendelkezett, mint egy fémszékely. Ennek ellenére, és Hermione lemondó bámulatára, az ügynök élénkvörösre pirult Malfoy számító tekintete alatt. Teljesen felszínes dolog volt, de Hermione kétszer olyan alacsonynak és fruskásnak érezte magát a vaskos páros mellett állva.

– Malfoy, ő az egyik munkatársunk az amerikai varázslószenátusból, Elizabeth Kent ügynök. Elizabeth, ő Draco Malfoy. Vagy az „Alany”, ahogy ti jobban szeretik hívni.

– Nem kellene őt megbilincselni? – Kent visszanyerte alabástromszínét, és tökéletes orrával Hermionéra nézett.

Hermione ötig számolt, mielőtt válaszolt.
– Nem tudna dolgozni a laboratóriumban, ha meg van bilincselve, ugye?

– És mi van a kötéllel? Hogy fog működni, ha Potter nincs itt?

A fenébe! Hermionénak nem állt szándékában most még elárulni Malfoynak, hogy ő a partnere, vagy hogy Harry elhagyta Londont. Hát jó, elkerülhetetlen volt, hogy rájöjjön.

– Most már hozzám van kötve – mondta Hermione.

– Tényleg? – Malfoy szinte az orra alatt húzta ki a száját.

– Igen.

Egészen közel állt Hermionéhoz, és egy fogatlan mosolyt villantott rá.
– Érdekes.

– Azt hiszem, a szó, amit keresel, a szükséges.

Hermionénak feltűnt, hogy mindenki őket figyeli. Kentet különösen.

Megköszörülte a torkát.
– Kent ügynök, ha nincs több kérdésed, szeretném megmutatni Malfoynak a fürdőszobát.

***

A laboratóriumi szinten volt egy fürdőszoba, bár ritkán használták, kivéve abban az esetben, ha valaki lángra kapott (a lenyűgözött Mercer megkérte Harryt, hogy mutassa be az Incendiót), vagy ha nagy berendezéseket kellett megtisztítani.

A zöld-fekete csempével burkolt helyiség közepén álló, karmos lábú kád nagy volt, ezért éppen megfelelő. A fürdőszobában nem volt tükör. Körülbelül egy percig tartott annak ellenőrzése, hogy az egyetlen szekrényben sincs-e semmi éles, hegyes, tompa vagy nehéz tárgy. Csak törölköző, szappan és egy doboz cipőkrém volt. Hermione zsebre vágta a cipőkrémet. Elővett a szekrényből egy szappant és egy törölközőt, megállt, majd felkapott egy második törölközőt. Malfoynak valószínűleg kettőre lesz szüksége, döntött el.

Átnyújtotta neki ezeket a tárgyakat, amit a férfi fél karral, köszönés nélkül vett át.
– Bezárlak – szólalt meg Hermione, és a hangja visszhangzott az üreges szoba csempéitől. – Elég lesz egy óra? – Megnézte a karóráját. Már majdnem hajnali egy óra volt.

– Egy óra bőven elég – mondta Malfoy. Már kioldotta a börtönköpenyének mandzsettáit, és gyorsan elintézte a gombokat elöl.

Hermione diszkréten megfordult, kisétált az ajtón, és becsukta maga mögött. Bezárta, majd nekidőlt, és lehunyta a szemét. Ez a nap már nem is lehetett volna hosszabb.

Tévedett.

Az ajtó túloldaláról három gyors kopogás hallatszott. A lány szeme felpattant. Homlokát ráncolva eltávolította a zárvarázst, és kinyitotta az ajtót.

– A csapok nem működnek – mondta.

Malfoy talárjának felső fele a földön hevert, így csak egy fekete nadrág maradt rajta, amelynek derékszíja már ki volt gombolva. A teste ugyanolyan sápadt volt, mint a többi testrésze, a mellkasán és az alkarján gyér, aranyszínű hajszálak poroztak. Nagyon sovány volt, de meglepően sok izom volt rajta, tekintve, hogy hat éve egy szobába volt bezárva.

De a hasa és a háta mentén húzódó hegek rácsos hálózata volt az, ami felkeltette a figyelmét. Szó szerint tucatnyi finom, domború, átlós fehér vonal hasította ketté a hasa és a háta bőrét. A leghosszabbak a csípőizmai fölött futottak, és eltűntek a nadrágja derékszíja alatt. A hegek mostanra nyilvánvalóan begyógyultak, de a puszta számuk azt jelentette, hogy a felsőtestén valamikor nyers és véres kuszaság lehetett valaha. Talán életveszélyes kuszaság. Hermione remek képzelőereje szolgáltatta a friss sérülések valószínű képét, és nem tudta megállni, hogy ne ránduljon össze.

Bosszúságára a férfi arckifejezése olvashatatlan volt. Hermione lévén, gyors utat választott, hogy csillapítsa kíváncsiságát.
– Mi történt veled? – Egy lehetséges gyanúsított jutott eszébe. – Voldemort volt az?

A férfi egy pillanatig hallgatott, majd:
– Jobban örülnél, ha ő lett volna?

A lány nem értette a kérdését.
– Jobban örülnék egy őszinte válasznak.

A férfi szinte szórakozottan lenézett a hasára, és egyik kezének hosszú ujjhegyét végigsimította a fehér hegszöveten. A boszorkány azon tűnődött, hogy a varázsló valószínűleg az idő nagy részében el is felejtette, hogy ott vannak.

– Tizenkilenc éves voltam. Három auror fogott el engem és egy másik halálfalót. A kollégámmal ellentétben én nem voltam hasznukra, ezért osztoztak egy üveg ginen, és felváltva használtak egy lapos borotvát.

Hermione némileg megkönnyebbülve vette tudomásul, hogy nem volt annyira érzéketlen, hogy ne hatott volna rá, amit Malfoy az imént elmondott. Még akkor is, ha ő volt az, aki elmondta. Mindig is voltak pletykák a Varázsbűn-üldözési Főosztályon belül önbiráskodókkal. A régi, berögzült rendszerekkel az volt a baj, hogy hajlamosak voltak saját életet élni. Egy idő után a rendszer élő, lélegző dologgá vált, és minden olyan kísérletre, hogy levágjanak egy nekrotikus kart vagy lábat, még a test többi részének megmérgezésének kockázatával is védekezett. Ez egy másfajta, lassabb, alattomosabb fertőzés volt.

– Azt mondtad, hogy nem vagy hasznukra. Úgy érted, hogy nem volt olyan információd, ami elég fontos lett volna ahhoz, hogy őrizetbe vegyenek?

– Nem – mondta. – Azért nem voltam hasznukra, mert szerencsétlenebb kollégámmal ellentétben én nem voltam lány.

Hermione rosszul érezte magát. Egy pillanatra lenézett a kezére, amelyet a pálcája köré szorított, mielőtt felnézett.
– Rossz embereket bárhol lehet találni, ha az embernek van kedve keresni. – Úgy tűnt, nem volt semmi más alkalmas, amit mondhatott volna.

Rámosolygott a lányra. Nem volt benne semmi barátságos. Hideg mosoly volt, tele kavargó sötétséggel.
– Valóban. Történetesen van egy itt, ebben a helyiségben.

A kettejük közötti közös emberség pillanata eloszlott, mint a füst. Hermione feltételezte, hogy talán csak a saját elméjében történt meg. A baljós tekintet elhalványult, és a férfi ismét türelmetlenkedni kezdett.

– Megjavítod a vízvezetéket vagy sem?

Ó. Hát persze.

Eltávolította a vízvezeték fölött lévő alapértelmezett vízadagoló varázslatokat, majd megcsavarta a sárgaréz, melegvizes csapot. A csövek egy pillanatig harsogtak, mielőtt forró víz ömlött belőlük.
– Tessék.

Ismét nem volt „köszönöm”, csak az a kellemetlen, állandó, átkozottul idegesítő nézés. Nem teljesen más, mint a piros kapucnis zombi, gondolta Hermione, és mentálisan megborzongott. A keze a nadrágja derekán volt, amikor Hermione sietve becsukta maga mögött a fürdőszoba ajtaját, és másodszor is bezárta. Fintorogva nézett a saját kezére, amely enyhén remegett. Mivel még egy órája volt hátra, Hermione úgy gondolta, hogy talán kicsempész egy-két szükséges kortyot Kate McAlister konyhaszekrényben lévő egyensúlyhelyreállító (más néven érlelt whisky) készletéből.

Ez egy ilyen este volt.
hozzászólások: 0
feltöltötte: Nyx | 2023. Oct. 14.

Powered by CuteNews